(únor 2022)

          Otevřeli jsme novou prodejnu "řeznictví a uzenářství U Slavíků"              

          Bufet s rychlým občerstvením v Hradci Králové u PODCHODU  
          třída Karla IV. 634/25












 

 

_______________________________________________________

                                                                                                        (LISTOPAD 2017)

    

        Ochutnejte další NOVÉ výrobky                                             

            Medová šunka ( obsahuje mořskou sůl),
         Pepřovka (klobása s kousky pepře),
         Dřevorubecká klobása a Královské korále (zrají postupným sušením).

       _______________________________________________________

                                                                                                          (září 2016)

Začátkem září  jsme otvířeli nové řeznictví a uzenářství U Slavíků

Bufet s rychlým občerstvením v Hradci Králové 

u kruhového objezdu u ČKD

















        _______________________________________________________

       Ochutnejte naše NOVÉ výrobky                                                 ( Březen 2016 )
 

        POLOKONZERVY  ve skleničkách.  Ideální svačinka nebo oběd na cesty

    

     VEPŘOVKA
 HOŘICKÁ PAŠTIKA S BRUSINKAMI





               _____________________________________________________

                                                                                                         (srpen 2015)

                                       


_______________________________________________________

     Ochutnejte naše NOVÉ výrobky                                              ( červenec 2015 )

      MINI PÁREČKY

     GRILOVACÍ KLOBÁSY

     GRILOVANÁ KUŘECÍ STEHNA

_______________________________________________________


      MLADÁ FRONTA / DNES  neděle 1.3.2015
      Mimořádná příloha : Chutě regionu

     Lidé v Královéhradeckém kraji si mohou vybrat z nabídek místních
     výrobců masných produktů

                                                                                        PDF - celý článek
_______________________________________________________

    Novinka : 2015 

NABÍDKA SVAČINOVÝCH PRODUKTŮ:

Denně teplá SEKANÁ, HOLANDSKÝ ŘÍZEK, GRILOVANÉ KOLENO. 

NOVĚ TEPLÉ SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ ŘÍZKY např. s bramborovým salátem
.

Na cestu je ideální svačinka také SEKANÁ V HOUSCE.

Pochutnejte si na ČERSTVÉM PEČIVU s DOMÁCÍMI PAŠTIKAMI 
Hořická s brusinkami, Královská paštika s pečeným masem nebo Játrový sýr -

Jako další svačinovou pochoutku pro Vás denně přirpavujeme smažené kuřecí
a vepřové řízky v trojobalu.


_______________________________________________________


ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ U SLAVÍKŮ

Otvírá  ve čtvrtek 4.prosince 2014

Pro občany Dvora Králové a jeho okli, NOVOU PRODEJNU

Dvůr Králové nad Labem, Riegrova 761



OTEVÍRACÍ DOBA: 

Po - Pá    8.00 - 17.00 
   So       8.00 - 11.00


_______________________________________________________

Ministr zemědělství na základě doporučení hejtmana Královohradeckého
kraje udělije značku Regionální potravina výrobku
Slavíkova sekaná
Za vítězství v  kategorii Masné výroby tepelně opracované, včetně uzených mas.


_______________________________________________________

ZVLÁČNĚNÍ MASA

VYNIKAJÍCÍ PŘI PŘÍPRAVĚ ŠŤAVNATÝCH MAS

DÍKY NARUŠENÍ STRUKTURY MASOVÝCH VLÁKEN SE
 MASO STANE MĚKČÍM, VLÁČNĚJŠÍM A UDRŽÍ V SOBĚ VEŠKEROU ŠŤÁVU

„šetrné naklepávání masa“

Další výhody zpracování masa pomocí tenderizeru:

• ZKRÁCENÍ DOBY TEPELNÉ ÚPRAVY MASA AŽ O 40 %
• NEDOJDE K ROZTRHÁNÍ MASA, NEVYTVÁŘÍ TYPICKÝ HLUK A „NEPRSKÁ“ JAKO PŘI  POUŽITÍ PALIČKY
• NENÍ NUTNÉ NAŘEZÁVAT OKRAJE MASA PŘED SMAŽENÍM, MASO SE NA PÁNVI NEKROUTÍ A NEVYSYCHÁ
• IDEÁLNÍ NA PŘÍPRAVU STEAKŮ, PLÁTKŮ NA GRILOVÁNÍ, ALE I ŘÍZKŮ
• KRATŠÍ A ÚČINNĚJŠÍ MARINOVÁNÍ, ZAPRACOVÁNÍ MARINÁDY HLUBOKO DO MASA
• ROVNOMĚRNÉ PROPEČENÍ MASA DO HLOUBKY
• PROFESIONÁLNÍ VÝSLEDEK, ÚSPORA ČASU A ENERGIÍ
• DÍKY ÚPRAVĚ MASA TENDERIZEREM ZŮSTANE V MASE VÍCE CHUTI A LÉPE DRŽÍ TVAR 

ÚPRAVA MASA JE ZDARMA

_______________________________________________________

*  Nově nabízíme čerstvou dršťkovou polévku - možnost konzumace na prodejně nebo si zákazníci mohou donést vlastní nádobu.

*  Vyrobili jsme pro Vás nové druhy uzených vepřových bůčků bez kosti:
Pikantní bok  -  Pirožkový bok  -  Česnekový bok
    _______________________________________________________

*  Od 17.1.2013 jsme pro naše zákazníky začali vyrobět nový druh tenkých párků - Haberské párky, které jsou tradičně vyrobené pouze z kvalitního čerstvého českého masa.

*  V prosinci roku 2012 jsme zakoupili pojízdnou  prodejnu a můžeme tak kvalitní české maso a masné produkty vyráběné tradičním způsobem nabídnout širší veřejnosti v Královehradeckém kraji a jeho okolí. 

* Mezi  nové produkty oblíbené našimi zákazníky  patří např. Hořické párky, Čertovo pokušení nebo Krakonošův bok. 

* V listopadu roku 2012 jsme rozšířili naši prodejnu o vlastní výrobnu . Našim zákazníkům tak můžeme nabídnout sortiment rozšířený o vlastní výrobky.

* Našim zákazníkům nabízíme možnost nechat si odborně nabrousit vlastní nože. Brousíme za 20 Kč / kus. 

* V naší prodejně v Hořicích stejně jako v naší pojízdné prodejně si také můžete zakoupit profesionální kvalitní nože KDS  za rozumné ceny.

--------------------

POŘÁDÁTE RODINNOU OSLAVU, SVATBU ČI NAROZENINY A NEMÁTE NA ČEM GRILOVAT? Nabízíme Vám zapůjčení našich grilů za výhodné ceny ! Kýty na gril (případně sele) je nutné objednávat nejméně 1 týden předem.

BUFET  u PODCHODU

Aktualní MENU
třída Karla IV. 634/25 Hradec Králové


výdej PO-PÁ 8,00 - 15,00 hod

BUFET u ČKD

Aktualní MENU
Náchodská 198 Hradec Králové


výdej PO-PÁ  8,00 - 15,00 hod

Kde nás najdete

Palackého náměstí 78
Hořice v Podkrkonoší
tel: 777 315 890

-

Riegrova 761
Dvůr Králové nad Labem
tel: 728 760 670

-

Náchodská 198
Hradec Králové
tel: 728 066 003

-

Třída Karla IV 634/25
Hradec Králové
tel: 728 340 140

AKTUÁLNÍ

--------------------

Dárkové poukazy


další info na prodejně

--------------------