V roce 2011 jsme zahájili naši činnost s vlastní bourárnou, což našim zákazníkům zaručovalo vždy čerstvé a kvalitní české maso. Dalším přirozeným vývojem nejen z důvodu rozšíření vlastního sortimentu bylo otevření vlastní výrobny v listopadu 2012, která je součástí naší prodejny v Hořicích. Díky vlastní výrobně zaručujeme našim zákazníkům čerstvé výrobky přímo od výrobce. V prodejně v Hořicích a také na trasách naší pojízdné prodejny si můžete vybrat ze širokého kvalitního sortimentu vyráběného poctivým tradičným způsobem a pokračujeme tak v rodinné tradici výroby kvalitních výrobků pouze z masa.
V bourárně zpracováváme čerstvé hovězí, vepřové i kuřecí maso. Při výrobě vlastních masných produktů uzenin klademe hlavní důraz na kvalitu našich výrobků vyráběných poctivým tradičním způsobem, z toho vyplývá, že nepřidáváme žádné chemické konzervanty a náhražky (např. sója nebo drůbeží separát). Naše výrobky jsou pouze z kvalitního masa! Bourárna společně s výrobnou plně splňují náročné hygienické a veterinární požadavky.
Naše výrobna je vybavena také vakuovacím zařízením, tzn. balení potravin za nepřítomnosti vzduchu, díky kterému se prodlužuje trvanlivost výrobků. Tato vlastnost se Vám může hodit např. na dlouhým cestám na dovolené.
Více informací o možnosti zavakuování výrobků na přání zákazníka přímo na prodejně v Hořicích , Dvoře Králové n.L.